Inici » Notícies » General

El primer festival ‘Adopta’ a Benissa aconsegueix que 4 gossets compten amb noves famílies

13 de febrer de 2018 No hi ha comentaris
1r Festival Adopta a Benissa

1r Festival Adopta a Benissa

Una bona experiència, tant pel públic que es va acostar com pels resultats finals en adopcions de mascotes. El primer Festival ‘Adopta’ celebrat a Benissa va suposar fins a 4 adopcions dels vora 10 gossets que va presentar la protectora Akira, una de les entitats organitzadores de l’esdeveniment solidari, junt amb Adopta Bèrnia – Benissa i el mateix Ajuntament local.

El Festival va suposar moltes activitats que giraven entorn dels animals abandonats, permetent l’oportunitat de mostrar més de prop el treball que realitzen aquestes dos associacions, en un ambient familiar, amb les atraccions pels més menuts, un food truck, servei de barra i molts jocs dirigits al públic infantil.

A partir de les 16.30 es va realitzar el concurs de mascotes, guanyat per Lola, la gosseta de Pere, un dels participants. Lola serà la imatge de la nova platja canina de Benissa, obtenint, a més, una sessió fotogràfica.

Carol Ivars, responsable de Sanitat de l’Ajuntament de Benissa, va expressar la seua satisfacció després d’aquesta primera edició, ja que “pensem que pot tindre continuïtat en els pròxims anys, vista la resposta del públic assistent”. La regidora va voler agrair el gest de les persones que van adoptar els gossets, “donant-los aquesta segona oportunitat”, destacant que “les mascotes no han de ser vistes com un regal, sinó com un membre més de la família”, afegint a més que “cal insistir amb la importància de la castració per a evitar els futurs i injustos abandonaments”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/