Inici » Notícies » General

El PP valencià intenta matar Canal 9 de matinada

29 de Novembre de 2013 No hi ha comentaris
Canal 9 assassinada

Canal 9 assassinada

El PP valencià ha intentat desconnectar aquesta matinada Canal 9 en una nit molt moguda que ha començat a mitjanit. Els fets han començat quan de sobte s’ha desconnectat el senyal de Ràdio 9 i els treballadors s’han mobilitzat perquè no ocorreguera el mateix a Canal 9. Han sigut diverses les ocasions en què la policia autonòmica han escortat el tècnic encarregat de la desconnexió, el veí de Gata Paco Signes, també conegut com “Paco Telefunken”. Finalment el tècnic ha dit que per decisió pròpia no anava a ser ell qui tancara RTVV.

Els treballadors s’han fet forts en la seu de Burjassot i estan fent un informatiu especial amb els treballadors, polítics de l’oposició i l’Associació de Víctimes del Metro de València, que moltes voltes va ser ignorada per la censura informativa que imposava el PP. El diari ABC va anunciar que l’hora de tancament seria les 04.00h de la matinada, però a hores d’ara encara continua emetent.

El ple de Benissa va aprovar a l’últim ple ordinari de novembre una moció que recolzava les emissions de RTVV, moció que fou aprovada per tots els grupos polítics excepte el PP, que es va abstindre.

Amb la pèrdua de RTVV es perd un aparador públic i en Valencià que mostrava la realitat dels nostres pobles. En el cas de Benissa eren habituals els reportatges sobre la Fira i Porrat i alguns programes ben interessants, com aquest de la serra de Bèrnia, i que amb el tancament malhauradament no seran possibles.

 

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/