Inici » Notícies » General

El policia local Antonio Morant, subcampió del món per equips al Mundial de Policies i Bombers celebrat als Estats Units

19 de Juliol de 2015 No hi ha comentaris
Antonio Morant,   primer per l'esquerra al pòdium

Antonio Morant, primer per l’esquerra al pòdium

Antonio Morant Martínez, policia local de Benissa, ha quedat subcampió del món per equips juntament amb dos policies locals de Zamora, en el Mundial de Policies i Bombers que ha tingut lloc recentment a Fairfax (Virgínia – Estats Units). Aquest mundial va comptar amb més de 12000 participants de 70 països diferents i va comptar amb més de 60 diferents tipus d’esports. Antonio Morant va participar en la categoria de policia local representant a Benissa, lloc on treballa.

El policia local va participar en la prova llarga de camp a través (10km), 5000 ml pista i mitja marató.

Antonio Morant ha comentat així la seua participació:

El dia 30 va tindre lloc el cross, en el qual només vaig poder ser el 6é davant un recorregut dur, més característic de cursa de muntanya que de camp a través.

El dia 2 es va celebrar el 5000ml pista, en aquesta ocasió vaig aconseguir la 5a posició, acusant la climatologia que em va afectar però aconseguint plantar cara a gent d’alt nivell.

I per últim diumenge passat, dia 5, va tindre lloc la mitja marató. A les 7 am hora local es va donar el tret d’eixida a més de 300 policies i bombers de tot el món disposats a afrontar un dur recorregut de 21km, ple de costeres llargues i dures. Al final vaig aconseguir arribar el 21é de la general i 9é de la meua categoria, amb la qual cosa vaig ajudar a puntuar per a l’equip i amb això proclamar-nos subcampions del món de policies i bombers per equips com a Policies Locals d’Espanya, compartint pòdium amb la Policia Federal de Mèxic en primera posició i els sent el Departament de Bombers d’Estats units. Vam cconseguir així la medalla de plata juntament amb dos companys policies locals de Zamora.

Ha sigut un mundial amb molt de nivell, ocupant tots els pòdiums els policies federals de Mèxic i els policies militars de Rússia, competidors que augmenten el nivell de la prova per ser atletes professionals als seus respectius països i que són contractats pels seus departaments per a augmentar el seu prestigi i així millorar la imatge dels seus respectius països, declaracions fetes pels mateixos esportistes.

Amb aquesta medalla l’equip de policies locals espanyols col·labora a col·locar a Espanya en un meritós quart lloc al medaller, després d’EUA, Canadà i Rússia. També va ajudar a aconseguir la victòria com a policies en la competició paral·lela entre policies i bombers del món.

Antonio Morant ha declarat, a més,: “Amb aquesta medalla em sent molt content i orgullós perquè és una recompensa al dur treball realitzat durant tota la temporada. A més de trobar-me satisfet dels resultats obtinguts a nivell individual per l’alt nivell d’aquestes competicions. Li ho dedique a la meua família, a la meua xicona i a la meua gent més propera, així com als meus entrenadors Mónica Pont i Felix Pont, perquè és l’únic suport rebut perquè aquesta aventura poguera fer-se realitat.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/