Inici » Notícies » General

El Ple aprova la RPT-VPT que actualitzarà la situació laboral de l’equip humà de l’Ajuntament de Benissa

28 de març de 2018 No hi ha comentaris
El ple d'ahir, on es va aprovar la RPT-VPT de l'Ajuntament de Benissa

El ple d’ahir, on es va aprovar la RPT-VPT de l’Ajuntament de Benissa

Ahir, dimarts 27, es va fer un pas quasi definitiu per a actualitzar la situació laboral dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Benissa, a través de la descripció, valoració i relació (RPT i VPT) dels seus llocs de treball. L’equip de Govern i el PP votaren de manera favorable l’actual proposta, amb l’abstenció del regidor no adscrit, Isidor Mollà.

Cal recordar que l’equip de govern va convocar una reunió amb l’empresa redactora de la RPT-VPT unes setmanes enrere, on les diferents forces polítiques i els sindicats van plantejar els seus dubtes o consultes. Amb l’aprovació d’ahir, aconseguida amb un consens notable, només resta l’exposició pública i que es trasllade a la Subdelegació de Govern perquè revise aquest procés d’actualització laboral.

Per altra part, ja ha començat el mateix procés de regulació de les places de treball dels vora 100 treballadors i treballadores de Benissa Impuls. Les diferents fases ja estan programades, amb el lliurament de les fitxes laborals a cada persona que treballa en la mercantil, la qual cosa es va fer el passat 14 de març, i hi ha planificades les següents accions a maig, juny, juliol i setembre. El 5 d’octubre es donarà per finalitzat el procés i a finals d’eixe mes pot quedar finalitzat i aprovat, amb la participació del Comité d’Empresa de Benissa Impuls i els serveis d’assessorament extern.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/