Inici » Notícies » General

El Pativel rep 455 al·legacions, el 67% d’Alcalà de Xivert, Oliva i Benissa

19 d'abril de 2017 No hi ha comentaris
Cala Llobella a Benissa

Cala Llobella

El Pla d’Acció Territorial del Litoral (Pativel) ha rebut 455 al·legacions diferenciades, el 67 % d’elles concentrades a Alcalà de Xivert, Oliva i Benissa, i dels 74 municipis que estan en la seua àrea d’actuació, 53 han al·legat, però 20 ho han fet de forma errònia perquè no estan afectats.

Així ho ha assegurat la consellera de Vertebració del Territori, María José Salvador, qui juntament amb el director general d’Ordenació del Territori, Lluis Ferrando, ha fet un balanç del procés de participació pública del Pativel i ha avançat que al maig començarà el període d’exposició pública amb les incorporacions realitzades en les al·legacions.

Després d’aquest període de participació s’han inclòs en el pla millores que, segons la consellera, solucionaran el 30 per cent dels problemes detectats en les al·legacions, la gran majoria referides a normativa, memòries de justificació, memòria econòmica o cartografia, entre d’altres.

Durant la seua intervenció, Salvador ha denunciat que la “hipoteca urbanística per la mala gestió del PP” ha portat al fet que en aquests moments hi haja en els tribunals demandes de responsabilitat patrimonial “que ascendeixen a 930 milions d’euros”.

Açò es deu, ha dit, al fet que el Tribunal Suprem ha anul·lat PAI aprovats en aquesta Conselleria perquè no tenien en compte informes de la Confederació Hidrogràfica o ambientals, i ha agregat: “seríem kamikazes si arribàrem ací amb la inseguretat jurídica amb la qual va treballar l’anterior govern”.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/