Inici » Notícies » General

El parc de bombers de Benissa tancarà a les 22.00h

29 de juny de 2017 No hi ha comentaris
El subparc de bombers de Benissa

El subparc de bombers de Benissa

El nou parc auxiliar del Consorci de Bombers a Benissa començarà a donar servei el dimarts que ve, 4 de juliol, amb una dotació d’un cap i tres bombers, sota la coordinació d’un sergent, que assumirà la prefectura del parc.

Així ho ha anunciat hui el diputat provincial d’Emergències, Jaume Lloret, en el transcurs del Consell de Govern del Consorci, celebrat al Palau Provincial, segons un comunicat de la corporació provincial.

El parc auxiliar de Benissa estarà obert en el seu període de rodatge en horari de deu del matí a deu de la nit, els set dies de la setmana.

A principis de  l’any que ve, una vegada concloga el procés de selecció que està duent a terme l’organisme, el parc tindrà una dotació estable de cinc efectius i es mantindrà obert les 24 hores, tots els dies de la setmana, afirma la nota de premsa.

L’objectiu de la nova infraestructura és complementar el servei dels parcs principals de Dénia i Benidorm, atenent les necessitats en les localitats més properes, assenyala el comunicat.

El diputat d’Emergències ha destacat la importància del nou parc auxiliar que és “una infraestructura permanent”.

A més, ha retut compte de la posada en marxa de dos reguardes estables en les localitats del Pilar de la Horadada i Santa Pola, amb una dotació de quatre bombers.

Aquestes reguardes seran estacionals i es mantindran en funcionament des del 15 de juliol al 15 de setembre en horari de deu del matí a deu de la nit.

Lloret ha explicat referent a això que “Santa Pola i el Pilar de la Horadada requereixen reguardes estacionals perquè l’augment exponencial del trànsit durant els dies d’estiu complica l’arribada dels bombers”.

“Aquest problema desapareix per les nits perquè el trànsit és molt menor”, ha indicat.

D’altra banda, el diputat d’Emergències ha comentat també al Consell de Govern els acords aconseguits amb els sindicats majoritaris (CGT i CCOO), complint un dels compromisos adquirits durant la negociació amb la taula social del Consorci.

“El més important és que hem portat al Consell temes relacionats amb la gestió d’infraestructures, la negociació amb la part social i la prevenció d’incendis”, ha assenyalat Lloret, abans de manifestar: “Estem davant un estiu difícil, però el Consorci compta amb uns professionals magnífics que ja estan donant el millor d’ells mateixos en cada intervenció”.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/