Inici » Notícies » General

El nou Consell d’Igualtat se suma per unanimitat a la convocatòria del 20S

8 de setembre de 2019 No hi ha comentaris
El Consell d'Igualtat de Benissa

El Consell d’Igualtat de Benissa

El Consell d’Igualtat de Benissa se suma a la convocatòria d’Emergència Social 20S organitzada per la Plataforma Feminista d’Alacant per a divendres que ve 20 de setembre. La mobilització tindrà lloc a les 20.30h a la Plaça Rei Jaume I. A més de comptar amb l’element comú de la llum violeta que identificarà la totalitat de les manifestacions en la comarca, Benissa ha acordat incloure la particularitat d’una protesta silenciosa.

Des del Consell ens adherim a la totalitat del comunicat de l’entitat convocant que exposa de manera literal: “Aquest estiu estem vivint una barbàrie. El terrorisme masclista segueix mostrant les pitjors cares de nou. Lluny que la situació millore, hem viscut un mes de juliol i estem vivint un mes d’agost que seran recordats com els pitjors en més d’una dècada”.

I és que, segons xifres oficials, en el que portem d’any han mort assassinades 40 dones a Espanya. Però les dades són encara més alarmants des d’una perspectiva mundial. Segons informes de l’ONU, el 35% de les dones de tot el món han patit violència física i sexual per part del seu company sentimental en algun moment de les seues vides. Una altra xifra esgarrifosa és que 200 milions de dones i xiquetes en 30 països han sigut víctimes de mutilació genital femenina.

“Amb aquests nombres aportats per organismes internacionals no podem mirar cap a un altre costat” ha assenyalat la regidora d’Igualtat i presidenta del Consell, Lorena Ivars. A més, ha afegit “hi ha un moviment feminista global imparable. És important que seguim sent partícips d’eixe canvi social des de les administracions públiques”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/