Inici » Notícies » General

El Mes de la Dona conclou amb l’acte “Benissa en Dansa”

25 de març de 2013 No hi ha comentaris
Benissa en dansa 2013

Benissa en dansa

Divendres passat tota Benissa va participar en l’acte que, realitzat per la Regidoria d’Igualtat, va suposar la cloenda als actes programats amb motiu del Mes de la Dona.

La dansa es viu d’una manera destacada a Benissa, que compta amb diferents associacions que contemplen el ball en les seues finalitats així com l’Escola Municipal de Música i Dansa Javier Santacreu.

Aquest festival va ser possible gràcies a la col·laboració desinteressada dels grups de ball de: Rosa Lucía Pino; Marisa Avilés; Baila con Montse; Agustín Prada; Club de Tenis Buenavista; Associació Art Performance; alumnes de les escoles Pare Melchor i Manuel Bru; i Escola de Música i Dansa Javier Santacreu de Benissa.

Gràcies a tots ells el públic va gaudir d’una performance sobre la igualtat, d’unes sevillanes, de danses valencianes, del ballet “La Bella Durmiente” així com d’una dansa oriental sobre la maternitat, batuka, merengue, bachata, salsa, cabaret i tango argentí entre altres balls.

Davant una sala d’actes plena de gom a gom, els més menuts (de 4 a 6 anys) i els alumnes de les escoles van fer que el públic aplaudira molt, i les actuacions de les parelles adultes (salsa, tango..) van despertar la major admiració, encara que sens dubte les majors ovacions van ser per als grups d’adultes que es van posar al públic en la butxaca amb la seua participació i simpatia.

La regidora d’Igualtat, Gloria Ivars, ha destacat la fantàstica acollida d’aquest esdeveniment: “molta gent m’ha comunicat la seua satisfacció i m’ha traslladat la proposta que el festival Benissa en Dansa perdure en el temps. L’èxit d’aquesta activitat no haguera sigut possible sense la col·laboració de molta gent a la qual des d’ací done la meua més sincera gratitud”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/