Inici » Notícies » General

El govern de Benissa atorga major transparència als contractes menors i posa fi a les discriminacions a les empreses en contractacions públiques

10 de Maig de 2017 No hi ha comentaris
Transparència

Transparència

L’ajuntament de Benissa anuncia un model de contractació oberta, transparent i moderna també en llindars menors de 18.000 € per a serveis i de 50.000 € per a obres, i sempre amb contractacions superiors a 2.000 €.

D’aquesta manera s’han aprovat unes instruccions per a tramitar contractacions on es garanteixen els principis generals a les contractacions públiques, donant publicitat i transparència perquè totes les empreses puguen optar i que les condicions més adequades suposen també un estalvi.

L’objectiu sempre serà el d’afavorir la contractació d’empreses locals, i sempre demanant varios pressupostos, almenys tres, i fent que totes les empreses del poble tinguen les mateixes opcions, s’ha acabat afavorir determinades empreses i oblidar a altres.

En paraules del regidor de contractació, Fernando López Corsi, “l’ajuntament ha de ser exemplar i el nou text regula que el preu no siga determinant, i es miraran condicions de qualitat, preu, terminis d’execució, cost d’utilització, característiques de medi ambient o vinculades amb la satisfacció d’exigències socials”.

El regidor de Contractació també destaca que “ara es mirarà amb major detall la igualtat de tracte entre els candidats i donen suport a l’objectiu d’estabilitat pressupostària i el control de les despeses de l’ajuntament, fomentant una eficient utilització dels fons públics, evitant favoritismes i xarxes clientelars a l’ajuntament”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/