Inici » Notícies » General

El Govern Central efectuarà obres d’emergència a la Cala Advocat

27 de juny de 2011 No hi ha comentaris
Cala Advocat

Cala Advocat

El Govern aprova les obres d’emergència en penya-segats d’Alacant

El Consell de Ministres ha autoritzat aquest divendres les obres d’emergència per a la reparació dels danys ocasionats en penya-segats de la Costa d’Alacant per un import d’1.840.268 euros.

El Govern va argumentar que, a causa de les característiques morfològiques de la costa d’Alacant i a variacions constants de les seues condicions ambientals, es produeixen en diferents punts de la costa d’aquesta província despreniments “que incideixen directament en la seguretat dels visitants d’aquestes zones”. Aquests perills -va afegir- augmenten quan en els penya-segats se situen zones de bany i platges”.

Les actuacions que es duran a terme per a la regeneració d’aquests talusos consistiran, bàsicament, en la prevenció de riscos geològics i diferents actuacions en matèria de seguretat i salut.

Les zones afectades són la platja de Calp; la cala Bassetes i la platja de l’Advocat (Benissa); la platja de Moraig (Benitatxell); les platja de la Granadella, de l’Ambolo i la del Tangó (Xàbia) i la platja de l’Albir (l’Alfàs del Pi).

L’estiu passat van haver de tancar-se diferents zones de platja en haver-se detectat solsides que van crear desestabilització en fons de platja que van posar en perill els usuaris.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda al Diario Crítico de la Comunitat Valenciana el 27 de juny de 2011.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/