Inici » Notícies » General

El Festival Multicultural es farà els dies 26, 27 i 28 de setembre

17 de setembre de 2008 No hi ha comentaris

Aquesta setmana s’ha presentat a Benissa el programa del IV Festival Multicultural, que se celebrarà els dies 26, 27 i 28 de setembre, organitzat amb caràcter bianual des de les Regidories de Cultura i Turisme.

L’edició del festival d’enguany compta amb la participació de 14 països: Alemanya, Argentina, Bèlgica, Bolívia, Colòmbia, Equador, Espanya, Gran Bretanya, Holanda, Itàlia, El Marroc, Perú, Polònia i Romania, dels quals els dos últims s’han incorporat enguany.

En les carpes dels diversos països, situades al parc Dolors Piera, podrem trobar àmplia informació referent als països, tals com la seua història, reportatges fotogràfics, cultura, vestits autòctons, mostres d’artesania i elements característics de cada zona. La gastronomia autòctona de cada país també ocuparà un lloc molt important en aquest festival. Es podrà tastar en el menjador públic les especialitats pròpies de cada país que s’adquiriran prèviament en cada carpa.

La carpa d’Espanya, a més d’actuar de punt d’informació al visitant, també exhibirà imatges d’Espanya, informació turística de Benissa i els vestits utilitzats a les festes de Moros i Cristians i el vestit típic de benisser/benissera.

Com a novetat enguany, el mateix divendres 26 s’ha programat una actuació de música autòctona valenciana que es realitzarà després de l’acte d’inauguració.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/