Inici » Notícies » General

El Festaborigen aconsegueix finançar-se amb Verkami

6 de juliol de 2012 No hi ha comentaris
Cartell del Festaborigen 2012

Cartell del Festaborigen 2012

La campanya per l’autofinançament del Festaborigen de l’Assemblea de Joves de Benisa esdevé un èxit, en haver aconseguit els 1200 € necessaris per poder dur-lo a terme mitjançant la web de micromecenatge Verkami. Per això l’Assemblea de Joves de Benissa, agreix a tots aquells que han col·laborat i han donat la seua ajuda per poder fer possible el Festaborigen 2012.

Tot i la manca de suport econòmic instuticional, i gràcies a aquesta eina els joves del poble podran seguir fent el seu festival de música lliure i en Valencià que enguany arriba a la seua 4a edició.

L’Assemblea de Joves de Benissa es defineix com una associació juvenil formada per una quinzena de joves del poble amb unes inquietuds en comú: la cultura, la convivència, el poble de Benissa, i el fet de poder viure en una societat més justa. Sent per nombre d’activitats i iniciatives una de les associacions benisseres més actives, i que enguany complirà 7 anys de la seua existència.

Els joves creuen que és una de les cites més importants que té Benissa després de les festes patronals i de Moros i Cristians, ja que -per exemple- a la seua última edició van passar vora 3000 persones pel festival, persones que van passar el cap de setmana a Benissa amb el que això comporta per a l’economia i el turisme local.

En definitiva per aquells que han col·laborat al Verkami, segons la seua col·laboració, tindran unes recompenses com: Entrades per al festival, Vídeo-Menció de la “Uela”, got del festival, samarretes, i fins i tot la possibilitat que grups o dj’s del festival vagen a tocar a sa casa (la seua festa).

Finalment des de l’organització animen a vindre al festival a tots els benissers i gent de la comarca, que serà el dissabte 21 de juliol al Camp de Futbol 7.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/