Inici » Notícies » General

El Director General d’Obres visita les obres de millora de la Pinada de Selva

26 de juliol de 2010 No hi ha comentaris
El Director General d'Obres visita les obres de millora de la Pinada de Selva

El director general i el batle visitant la pinada

El Director General d’Obres Públiques, sr. Ismael Ferrer, acompanyat pel batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i la resta de la corporació municipal, ha estat present aquest matí en l’inici de les obres de “Millora de la zona verda Pinada de Selva”, que s’executaran gràcies al Pla d’Inversions Productives de la Comarca de la Marina Alta que està duent a terme la Generalitat Valenciana.

Aquesta actuació consisteix en l’adequació d’una zona verda, concretament, en la pavimentació dels recorreguts i circulacions del parc, la construcció dels murs necessaris per a la contenció de terra, construcció de rampes i escales necessàries per a l’accés a totes les zones de la pinada, col·locació de mobiliari urbà, lluminàries, papereres i bancs i finalment, la plantació d’arbreda, en aquest cas pins i palmeres.

Presentació de les obres de la Pinada de Selva durant la visita del Director General d'Obres

Presentació de les obres a efectuar

El pressupost d’aquesta obres ascendeix a 79.544,45 euros, finançats íntegrament per la Generalitat Valenciana i executats per l’empresa Santacreu S.L, sobre la base del projecte redactat per l’enginyer de Benissa, Juan Tent.

El batle de Benissa ha destacat la importància d’invertir en aquest tipus d’espais públics, destinats a l’ús i gaudi de tota la població. També ha agraït l’esforç que està duent a terme la Generalitat, a la qual s’han sol·licitat un total de 6 projecte dins del Pla Confiança, la qual cosa suposa una inversió a Benissa de 2.664.784 euros.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/