Inici » Notícies » General

El CSIF denuncia la falta de personal i el minvament en seguretat

12 de novembre de 2017 No hi ha comentaris
Vehicles de la policia local de Benissa

Vehicles de la policia local de Benissa

El sindicat CSIF, en l’ajuntament de Benissa, ha emès un comunicat alertant de la falta de policies locals en el municipi. La Central Sindical Independent de Funcionaris fa públic a través d’aquest text el seu malestar per la situació en la qual es troba Benissa des que l’arribada del nou equip de govern. I denuncien el minvament en alguns serveis, com el de vigilància en la zona costanera en els mesos estivals, que aquest estiu no s’ha engegat, o la falta d’efectius en diferents actes públics convocats en la localitat. Una situació, indiquen, que ve derivada de la falta de personal policial.

Des del sindicat insisteixen que a més de que no s’ha reforçat la plantilla en l’època estival, com sol ser habitual en la majoria d’ajuntaments zona, l’alcalde, Abel Cardona, responsable de la policia, va optar per deixar marxar a dos agents de comissió de servei i no s’han convocat places interines.

Des del sindicat adverteixen que l’any passat hi havia a Benissa 33 policies en actiu, i en l’actualitat la plantilla tan solament compta amb 27 agents. Des del CSIF també denuncien que els policies no estan cobrant la productivitat, ni les hores extres.

AFIRMACIONS EXAGERADES

Un comunicat que ja ha rebut resposta des de l’executiu. El propi alcalde, Abel Cardona, si bé reconeix certes manques en el departament de Policia, derivades, assegura, de les restriccions pressupostàries i que també pateixen altres departaments de l’ajuntament, subratlla que les afirmacions del sindicat són exagerades, i que en cap acte, celebrat a Benissa, s’ha deixat de garantir la seguretat ciutadana.

Aquesta no és la primera vegada que el CSIF arremet contra l’executiu local amb “crítiques destructives”, segons Cardona, que lamenta que no existisca una comunicació més directa i fluïda amb els representants d’aquest sindicat. Alguna cosa que no ocorre amb els delegats sindicals dels altres cinc sindicats amb representació en l’ajuntament, insisteix l’alcalde, amb els quals s’ha reunit per a abordar diferents peticions.

Cardona es mostra obert al diàleg i emplaça al CSIF a una reunió en la qual abordar les seues queixes.

Font de la notícia: Radio Litoral - Cadena SER

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/