Inici » Notícies » General

El CSI de la UA i Benissa promocionaran el turisme idiomàtic

25 de novembre de 2009 No hi ha comentaris

El Centre Superior d’Idiomes de la Universitat d’Alacant i la Seu Universitària de Benissa col·laboren amb la Regidoria de Turisme de Benissa de l’Ajuntament de la mateixa localitat, entitat organitzadora, en la posada en marxa del programa “Estudiar espanyol en família”.

L’objectiu de “Estudiar espanyol en família” és promoure altres formes de turisme en la localitat, pel que van a oferir cursos d’espanyol per a estrangers, amb una durada de dues setmanes, a realitzar als mesos d’abril i juliol de 2010 a les aules de la Seu Universitària de Benissa.

El programa combina la realització dels cursos d’espanyol per als adults, en els nivells inicial o intermedi, mentre els joves cursen l’idioma adaptat a la seua edat, al mateix temps que els més xicotets gaudeixen de tallers lúdics. Una vegada acaben les classes, s’ha preparat una sèrie d’ofertes d’oci per a gaudir en família, com és senderisme, activitats marítimes o culturals.

La presentació pública del programa té lloc demà dijous, dia 26 de novembre de 2009, a la Seu Universitària de Benissa, tant als residents estrangers de la zona com als mitjans de comunicació. “Estudiar espanyol en família” es promocionarà a Alemanya, Països Escandinaus, França i Regne Unit.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/