Inici » Notícies » General

El conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora, visita Benissa

6 de juliol de 2010 No hi ha comentaris
Visita del conseller Font de Mora a Benissa

El conseller amb el batle i els directors dels centres

El conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora, ha visitat aquest matí Benissa, amb la intenció de donar a conèixer i informar sobre les infraestructures educatives que s’han realitzat a tot el País Valencià des de l’any 2003, concretant els centres que s’han construït o millorat a Benissa i a la comarca.

L’han acompanyat la directora general de Règim Econòmic, Ma. José Vargas, membres de la corporació municipal de Benissa, membres de la comunitat educativa i batles i regidors de pobles veïns.

Font de Mora ha explicat la gran quantitat d’inversions que ha realitzat la Conselleria d’Educació al llarg del territori valencià i s’ha detingut a explicar que Benissa ha rebut gairebé 15 milions d’euros entre les obres que s’han executat i les que s’estan executant en aquests moments. S’ha referit al nou IES Josep Iborra, al nou gimnàs i nou ascensor del CP Pare Melchor i a les obres de remodelació que s’estan duent a terme al CP Manuel Bru. El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, per la seua banda, ha mostrat la seua satisfacció i ha afirmat que Benissa és un municipi que es pot sentir orgullós i privilegiat per la quantitat d’inversions en matèria educativa que s’han realitzat en els últims anys.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/