Inici » Notícies » General

El Consell exigirà al Govern que destine diners per acabar la variant de Benissa

17 de desembre de 2013 No hi ha comentaris

La Comissió d’Obres Públiques de les Corts Valencianes va aprovar ahir una Proposició No de Llei del grup parlamentari socialista en la qual instava el Consell de la Generalitat Valenciana a dirigir-se al Govern perquè duga a terme els tràmits necessaris per a dotar de la quantia suficient la partida pressupostària corresponent a la variant de la N-332, al seu pas per Benissa. L’objectiu és que es poguera licitar la conclusió de l’obra durant el proper exercici.

Les obres de la circumval·lació de la carretera N-332 al seu pas per Benissa porten alguns anys paralitzades des que l’empresa que tenia adjudicada l’obra va renunciar a realitzar-les.

Aquesta paralització, segons el PSPV, afecta no només al seu pas pel municipi de Benissa, sinó també a la comunicació entre la comarca de la Marina Alta, especialment, per Calp, ja que no té accés directe a l’AP7 i, tant els residents, com el transport públic i turistes, es veuen obligats a travessar el nucli urbà de Benissa diàriament.

Des del PSPV es va destacar la unanimitat de l’acord de tots els grups que formen le Corts Valencianes per a exigir al Govern la finalització d’aquestes obres necessàries per a la comunicació de la Marina Alta.

Cal ressenyar que a la fi de setembre, el president de la Generalitat, Alberto Fabra, va anunciar que als Pressupost Generals de l’Estat de 2014 s’inclourà aquesta infraestructura, les obres de la qual porten paralitzades des de 2009.

L’alcalde de la localitat de Benissa, Juan Bautista Roselló, va destacar que era una bona notícia tant per als veïns del municipi com per als nombrosos conductors que circulen per la travessia. Roselló va remarcar que “suposarà un impuls per a solucionar una reivindicació històrica de la població”.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/