Inici » Notícies » General

El Consell acudirà al Constitucional després de l’anul·lació del PGOU de Benissa

29 d'Agost de 2013 No hi ha comentaris

En opinió de Juan Giner, “és el Constitucional qui ha de resoldre en plantejar-se un conflicte de competències”

La Generalitat Valenciana acudirà a l’empara del Tribunal Constitucional (TC) en relació al Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) de Benissa, després de la sentència del Tribunal Suprem que anul·la aquesta norma urbanística.

De fet, l’administració autonòmica ha presentat un incident de nul·litat amb la finalitat d’acudir a l’empara del TC ja que, “de tot l’al·legat, l’única causa per la qual s’ha anul·lat el PGOU de Benissa és per divergències entre la llei estatal i l’autonòmica”.

Així li l’ha traslladat avui el director general d’Avaluació Ambiental i Territorial, Juan Giner, a l’alcalde d’aquesta localitat, Juan Bautista Roselló, durant una reunió de treball.

En opinió de Giner, “és el Constitucional qui ha de resoldre en plantejar-se un conflicte de competències”, han informat avui fonts de la Generalitat a través d’un comunicat de premsa.

A l’espera de si se suspèn o no l’eficàcia de la sentència, Giner ha explicat que l’Ajuntament de Benissa i la Generalitat treballen de manera conjunta en l’elaboració d’un règim transitori urbanístic per al municipi.

Aquest règim serviria para, en el cas que el PGOU se suspenga definitivament, el municipi de Benissa puga disposar de “cobertura i normalitat urbanística”, un text que aprovaria el Consell a petició de l’Ajuntament.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/