Inici » Notícies » General

El comerç local de Benissa obri les seues portes per Nadal

4 de Desembre de 2018 No hi ha comentaris
Presentació de la campanya de compres de Nadal

Presentació de la campanya de compres de Nadal

El pròxim dissabte, 8 de desembre, el comerç local de Benissa romandrà obert a fi de facilitar les compres nadalenques a veïnes, veïns i visitants. Tanmateix, el mercat setmanal situat al carrer Sant Josep, el qual ofereix gran varietat de fruita, verdura, roba i complements, també tindrà lloc eixe dissabte de matí.

L’obertura del comerç suposa una oportunitat més d’avançar les compres nadalenques en l’entorn local, una prioritat marcada per AFIC-CREAMA i l’Ajuntament de Benissa que han treballat de forma conjunta i transversal per a millorar els resultats d’aquest tipus de campanya específica.

Cal assenyalar, tal com indica la regidora de comerç, Carol Ivars, que “aquesta obertura del comerç ha d’animar tant als veïns i veïnes de Benissa com als turistes i visitants, alhora que visiten Benissa i gaudeixen realitzant les seues compres als comerços del municipi”. També assenyala i recorda que “per les compres que realitzen poden participar en el sorteig de 2000 € en premis de la campanya de Nadal “el Comerç de Benissa brilla per Nadal”.

Aquesta obertura s’uneix a les múltiples propostes incloses dins d’una campanya que té com a objectiu dinamitzar l’activitat comercial del municipi, un dels pilars fonamentals de l’economia local.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/