Inici » Notícies » General

El CIBE-Bloc edita 5.000 fullets perquè s’empadronen els residents

9 de Desembre de 2006 No hi ha comentaris

La coalició Ciutadans de Benissa (CIBE)-Bloc ha iniciat una campanya, que va arrencar en una assemblea de l’associació Abusos Urbanístics No, per a l’empadronament dels veïns residents europeus que viuen al poble. En l’escrit, que s’ha elaborat en llengua anglesa i alemanya i del que s’han editat de moment 5.000 fullets, es demana en concret que els ciutadans s’empadronen a Benissa amb l’objectiu que puguen votar a les eleccions municipals de 2007.

No obstant això, des de la coalició van assenyalar que “volem deixar clar que en cap moment es demana el vot” encara que van afegir que “som conscients que molts residents estrangers estan satisfets amb la tasca d’oposició que estem realitzant”.

Coincidències

En aquest sentit, els independents i nacionalistes van concretar que la coalició i els residents “vam coincidir sobretot en la defensa del territori i la necessitat que Benissa cresca de forma sostenible i no amb un urbanisme depredador i sense sentit que és el que practica el PP a Benissa i a tot el País Valencià”.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/