Inici » Notícies » General

El centre oncològic adverteix a Benissa que no ha de fer negoci amb un hospital privat

4 d'agost de 2007 No hi ha comentaris

La Fundació Europea Contra el Càncer (FECC), que pretén construir un centre oncològic a Benissa, va emetre ahir un comunicat públic ja que segons aquesta institució el ple ordinari del dimarts passat “no va servir per a aclarir absolutament res sobre el projecte de l’hospital i institut oncològic”. Després de la gresca que es va viure en la sessió plenària entre el president de la FECC, Javier Huerta, i el batle, Juan Bautista Roselló, el primer va declarar que “considerem que no vam faltar al respecte al batle ja que cap de les paraules que es van dir per part del president de la FECC contenien cap insult a la seua persona”.

De fet, des de la fundació van voler aclarir que els comentaris del seu representant “és un advertiment sobre les possibles repercussions que existeixen per l’adjudicació de la parcel·la del Pla de Carrals -zona de polígon propera al peatge de l’AP-7- a entitats o persones que no volen portar res a Benissa, només fer negoci”.

Després del ple el batle benisser va descartar la possibilitat d’instal·lar al poble un centre oncològic tal i com proposa la fundació i va apostar per un hospital privat, que quedaria en mans del Grup Hospital de Levante ja que segons Juan Bautista Roselló és l’empresa que ha mostrat més interés a treure endavant el projecte.

En relació amb l’esdevenir de les negociacions, des de la FECC van defensar que “mai hem pretés fer res fora d’ordre, al contrari, des del principi vam proposar al Sr. Roselló que compartira amb la resta de partits polítics la iniciativa amb la finalitat que tot el poble estiguera assabentat del projecte”. Així mateix, el president de la FECC, Javier Huerta, va confirmar que dels 23 milions d’euros d’inversió un total de 3.250.000 són per a la fundació ja que “s’ha de finançar per a complir els seus objectius”.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/