Inici » Notícies » General

El carrer Puríssima tornarà a tindre el piló d’accés en funcionament a partir del dimarts que ve

16 de març de 2018 No hi ha comentaris
El sistema d'accés al carrer Puríssima

El sistema d’accés al carrer Puríssima

El piló del carrer Puríssima tornarà a estar en funcionament a partir del dimarts 20 de març, després d’alguns anys a l’espera que es reparara. A causa de les nombroses peticions que han arribat a l’Ajuntament de Benissa, s’ha decidit en les últimes setmanes dur endavant la reparació i posada en funcionament d’aquest sistema d’accés d’entrada i eixida a un carrer amb molt de trànsit de vianants.

Concretament, el carrer quedarà obert al trànsit de vehicles de motor de 7.00h a 11.00h, de dilluns a dissabte, i de 7.00h a 9.00h el diumenge i altres dies festius, facilitant les tasques dels proveïdors cap als diferents negocis i locals existents al carrer Puríssima.

La Regidoria d’Obres i Serveis informa que es podrà accedir al carrer amb les targetes de control d’accés que ja té el veïnat que resideix al mateix carrer, o en alguns carrers adjacents però que necessiten accedir per aquest. Es recorda a aquells veïns i veïnes que hagen perdut la targeta que poden demanar-la per instància a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC). Aquesta targeta té un cost de 12 euros, que podran abonar en la mateixa OAC, si disposen de targeta bancària o poden demanar una carta de pagament i abonar-ho al banc.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/