Inici » Notícies » General

El Bloc tornarà a eixir aquest dissabte al carrer per recollir signatures per la ILP escoletes infantils

31 de gener de 2011 No hi ha comentaris

El pròxim dissabte 5 de febrer tots els partits, militants i simpatitzants que formen la Coalició Compromís han convocat una eixida comuna a tot el País Valencià per recollir signatures de suport a la ILP de les escoletes infantils. Els components de tots els partits de la Coalició Compromís (BLOC – Iniciativa – Verds) estan convocats a muntar taules per tot arreu i donar l’empenta definitiva per aconseguir les 50.000 signatures que es necessiten per a portar la Proposició de Llei a les Corts Valencianes.

En eixe sentit, el col·lectiu del Bloc Nacionalista Valencià de Benissa eixirà també aquest dissabte 5 de febrer al carrer per a demanar el suport cívic a una llei necessària perquè els pares i mares valencians tinguen garantides unes escoletes públiques sense cap cost econòmic i d’eixa manera, també millorar la formació del futur de la nostra terra que són tots eixos xiquets de 0 a 3 anys. La taula es muntarà davant de la seu del Bloc, al carrer Doctor Vicente Buigues, número 3, de 9.30h a 13.30h.

Cal recordar que el passat dissabte 11 de desembre, alguns militants del BLOC de Benissa ja van instal·lar una taula al mercat municipal per arreplegar signatures per aquesta Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que demana una xarxa pública d’educació infantil des de 0 a 3 anys i que en poc més de tres hores els militants nacionalistes vam arreplegar més de 300 signatures de benissers i benisseres de totes les edats sensibilitzades i conscienciades de la importància de l’educació pública i gratuïta des dels zero anys. Per aquesta ILP a Benissa van signar molts professionals i estudiants i futurs professionals de l’educació en tots els àmbits (infantil, primària, secundaria, etc.), avis i àvies pels seus nets, pares i mares de xiquets superiors a aquestes edats i futurs pares i mares conscients de la importància i el benefici d’aquesta mesura en les seues vides i la dels seus fills. A cada signant se li va fer lliurament d’un full on s’explica breument el que és aquesta ILP.

A finals de febrer també es visitaran les escoles benisseres per tal d’arreplegar més signatures. Així, Benissa posarà el seu granet d’arena amb l’arreplegada de les 50.000 signatures necessàries a tot el País Valencià per portar endavant la ILP que durarà fins el mes de març del 2011.

Des del Bloc recorden també que es pot signar adreçant-se en persona a qualsevol militant del BLOC de Benissa, acudint a la seu que s’obri tots els primer i tercer dimarts de cada mes a les 21.30h o posant-se en contacte amb el col·lectiu via e-mail blocdebenissa@gmail.com o via les xarxes socials facebook o twitter en les quals estan presents.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/