Inici » Notícies » General

El Bloc de Benissa demana més celeritat a l’equip de govern

4 de Febrer de 2013 No hi ha comentaris

El grup municipal del Bloc de Benissa – Coalició Compromís, per mig del seu portaveu, Xavi Tro, demana més celeritat a l’equip de govern en algunes decisions, que a dia de hui, pel greu moment econòmic que estem passant, que pateix molt greument una part molt important de la població benissera no poden esperar més i en les que el que cal, és passar a l’acció.

Assumptes com els desnonaments, que ha patit ja una família benissera el passat 15 de gener, en un desnonament que s’havia aconseguit parar al desembre passat gràcies al treball de la Plataforma PAH (Plataforma d’Afectats per les Hipoteques). Cal recordar que des del Bloc de Benissa es va presentar una moció en el passat ple ordinari del 5 de desembre on es demanava, entre altres coses, que l’Ajuntament de Benissa, cancel·larà qualsevol tipus de contracte, que tinga subscrit amb una entitat bancària que practique un desnonament al nostre municipi. Moció, que finalment es va deixar sobre la taula, en espera que el secretari municipal féra un informe sobre el tema, un problema molt important, que més de dos mesos després no te cabuda en l’ordre del dia del ple ordinari de febrer, que es farà aquest mateix dimecres.

Des del Bloc destaquen la diferència amb altres pobles, com per exemple Alzira, on l’alcaldessa Elena Bastidas, també del PP, ha anunciat que expropiarà 48 cases propietat de la CAM i de Bankia. Cases que els tècnics municipals han considerat inhabitables o en ruïna, i que consideren que el seu propietari actual, dites entitats bancaries, han desatès. Mesures enquadrades en la nostra filosofia de “Salvar la gent i no els bancs”. En el ple de dimecres des de la formació nacionalista preguntaran sobre aquest tema.

Des del Bloc qualifiquen també com a lamentable la gestió del cas de la donació d’aliments de la cooperativa Consum, que es pot portar a terme gràcies a la moció del Bloc, en què es demanava la creació d’un banc d’aliments a Benissa i que es va aprovar per unanimitat al passat ple ordinari de setembre. Pel que sembla el conveni està signat però la recollida d’aliments està paralitzada.

És important recordar també, que segons dades de Càritas Benissa, s’ajuda a dia de hui en el repartiment d’aliments bàsics a vora 90 famílies benisseres, el que suposa unes 300 persones que viuen al nostre municipi. Situació, que unida al perill de desnonament que poden estar patint algunes famílies benisseres, unit a l’important índex d’atur que hi ha a Benissa que ronda quasi les 1000 persones, demana a crits més celeritat, rapidesa i contundència a l’hora de prendre mesures, a l’equip de govern benisser format pel PP i el PSD en assumptes com aquestos que no poden permetre més temps sense actuar i donar solucions per pal·liar el patiment dels que pitjor ho estan passant.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/