Inici » Notícies » General

El Benibús tindrà continuïtat en 2019 en sumar més de 6.700 persones usuàries

11 de setembre de 2018 No hi ha comentaris
El BeniBús

El BeniBús

Benissa tornarà a comptar amb el Benibús en 2019, després de la resposta de les persones usuàries, que durant el mes d’agost van tornar a utilitzar aquest servei públic de forma regular, registrant una xifra de 3.185 persones, entre l’1 d’agost i el 2 de setembre. En total, més de 6.700 persones (una mitjana superior a 100 persones al dia) s’han beneficiat dels trajectes del Benibús durant l’estiu, uns nombres que mostren a l’Ajuntament una necessitat real de la ciutadania en aspectes de mobilitat, tant del nucli poblacional de Benissa com d’altres nuclis com la Partida Benimarco, El Collao o la zona costanera.

La consolidació d’aquest servei a Benissa es basa en aquestes xifres i aquesta experiència, al que cal afegir les dades oferides després de l’enquesta de qualitat que va emetre l’Ajuntament unes setmanes enrere, en la qual han participat més de 120 usuaris i usuàries del Benibús, tant de forma online com física. Entre altres dades, l’enquesta mostra un ús destacat per a traslladar-se al lloc de treball o conèixer el centre històric del poble, sent el trajecte a les platges i la piscina el més notable.

L’experiència ha sigut positiva, amb més de 6.700 persones”, avalua Fernando López Corsi, Responsable de Turisme i Contractació, incidint que “l’administració pública ha d’oferir solucions a les necessitats de la ciutadania i, en aquest cas i amb aquestes xifres, es pot dir que s’ha aconseguit, la qual cosa ens congratula i reafirma a donar-li continuïtat al Benibús en 2019, valorant ampliar la seua cobertura i la seua durada”.

De nou, des de l’Equip de Govern es destaca que el BeniBús ofereix una oportunitat per a donar mobilitat a totes les persones que no tenen vehicle propi perquè puguen gaudir de les platjes, o facilitar-los el transport per a anar a treballar o cobrir necessitats de mobilitat. També possibilita a la població de residents en la zona costanera l’opció de conèixer el centre de Benissa tant en l’àmbit cultural, comercial i d’oci, participant de la vida social del nucli del poble’. I entre altres avantatges, també descongestiona el trànsit i l’aparcament de vehicles en les platges i cales, cuidant el medi ambient.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/