Inici » Notícies » General

El batle i el síndic de greuges signen un conveni per protegir els drets i llibertats personals

21 d'abril de 2010 No hi ha comentaris
El síndic de greuges, José Cholbi, i el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló

El síndic de greuges i el batle

El síndic de greuges del País Valencià, José Cholbi i el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, han signat aquest matí un conveni de col·laboració amb l’objectiu de millorar la protecció dels drets i llibertats de les persones.

Ambdues institucions s’han compromés a col·laborar de major forma, en el marc de la legislació vigent, i d’acord amb els principis de cooperació, assistència, eficàcia, informació recíproca i lleialtat institucional.

En virtut d’aquest conveni, l’Ajuntament de Benissa s’ha compromés, entre altres coses, a remetre en el termini i en la forma escaient al síndic de greuges la informació requerida sobre les queixes que es troben en tramitació. De la mateixa manera, adquireix el compromís de centralitzar en un interlocutor fix les relacions amb el síndic, a fi de canalitzar i agilitar la col·laboració reduint d’aquesta forma els temps de resposta, la qual cosa repercutirà en benefici de la ciutadania. Finalment, l’Ajuntament habilitarà una bústia de recollida de consultes i queixes dirigides al síndic, en l’oficina d’atenció al públic.

Per la seua banda, el síndic es compromet a destacar expressament la positiva col·laboració de l’Ajuntament de Benissa amb el síndic en l’informe anual; a publicitar a la nostra pàgina web el resultat de les queixes resoltes de forma favorable pel ciutadà o per part de l’Ajuntament de Benissa. També adquireix el compromís de tramitar al més aviat possible l’expedient de queixa, i a mantindre un constant intercanvi d’informació amb el personal tècnic de l’Ajuntament. Finalment, difondrà el contingut d’aquest conveni a la pàgina web del síndic.

Ambdues entitats han expressat el seu desig de potenciar i millorar les seues comunicacions a través dels mitjans telemàtics, potenciant l’ús del correu electrònic, la qual cosa possibilitarà una millora en els temps de tramitació i resolució de les queixes, donant una major qualitat al servei que ambdues institucions ofereixen a la ciutadania.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/