Inici » Notícies » General

El batle es reuneix amb la nova junta directiva d’ATEBE

22 de desembre de 2010 No hi ha comentaris
Reunió de la nova junta directiva d'ATEBE amb el batle i el regidor de promoció econòmica

Reunió amb ATEBE

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i el regidor de Foment i Promoció Econòmica, Xavi Estupiñá, s’han reunit hui amb els membres de la nova junta directiva d’ATEBE (Associació Turística-Empresarial de Benissa), amb l’objectiu de conèixer els projectes i idees que redundaran en una millora de la política turística municipal.

L’elecció de la nova junta directiva va tindre lloc al mes de novembre en què es van triar els següents membres: Joaquín Ivars (president), Paco Devesa (vicepresident), Juan José Rodríguez (Secretari), Miguel Ángel Soliveres (Tresorer), Pedro Pérez (Comptador). Com a vocals figuren Juan Manglano, Gonzalo González Fierro, María José Tent, Vicente Bolufer i Pedro Martínez.

L’ASSOCIACIÓ TURÍSTICA-EMPRESARIAL DE BENISSA (ATEBE), és una organització empresarial constituïda en 2005, amb la finalitat de treballar pel conjunt d’interessos de les empreses vinculades al turisme a Benissa i en conseqüència, en la millora de l’activitat turística de la destinació, constituint-se en interlocutor en aquesta matèria amb l’administració pública.

Segons han afirmat des de l’associació, el primer objectiu és impulsar aquesta associació, ampliant el nombre de socis i començar a treballar amb nous projectes que puguen millorar i incrementar els serveis turístics del municipi, un dels sectors més necessaris per crear riquesa i ocupació en el municipi.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/