Inici » Notícies » General

El batle de Benissa revela que negocia amb el de Xàbia per a comprar aigua de la dessalinitzadora

11 de Juny de 2008 No hi ha comentaris

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, del PP, sembla que ja veu amb bons ulls això de les dessalinitzadores per a pal·liar els dèficits de recursos hídrics. De fet, el també diputat provincial va eixir al pas ahir de les últimes declaracions del portaveu del PSPV de Benissa, Vicent Cabrera, en les quals instava a acudir a la planta de Xàbia perquè Benissa poguera tindre aigua “per a sempre”, i va afirmar que aquestes negociacions amb l’ajuntament xabienc ja han començat.

En un comunicat, el batle assegura que “l’Ajuntament de Benissa ha mostrat la seua disposició a Acuamed -empresa pública dependent del Ministeri de Medi Ambient- per a adquirir cabals de la dessalinitzadora de Xàbia”. Així doncs, “el que comenta el portaveu socialista no és cap novetat”, apunta Roselló.

A més, “com de moment no s’ha ampliat aquesta instal·lació, he mantingut converses directament amb el batle de Xàbia per a possibilitar aquesta iniciativa amb bastant anterioritat a l’anunci de Cabrera”.

Informes “erronis”

A més, Roselló va instar al PSPV per tal que s’afegisca a la protesta realitzada des de l’Ajuntament de Benissa en contra de la CHX pels últims informes “manifestament erronis i falsos” que indiquen que el poble no té aigua suficient per a escometre cinc plans urbanístics. “Amb les declaracions de Cabrera es comprova que efectivament teníem raó. Ell mateix ha confirmat que els informes de la CHX estan malament, que realment tenim recursos suficients per a abastir 1.670 cases més”, subratlla Roselló.

No obstant això, els socialistes alertaven el dilluns que el PGOU té un sostre de 2.300 cases i Benissa manca de recursos hídrics per a poder desenvolupar tots els plans urbanístics contemplats en el planejament. De fet, un informe municipal admet que Benissa té cabal suficient per a créixer fins les 1.670 cases però no per a les 2.300 previstes en el Pla General.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/