Inici » Notícies » General

El batle de Benissa denuncia que el PP explotava la plantilla municipal

13 de gener de 2018 No hi ha comentaris

Placa de l'Ajuntament de Benissa (flickr de dmtgspain1)L’equip de govern de Benissa (Reiniciem, PSPV i Compromís) va bufar ahir els ciriets. El govern del canvi va complir un any. Va fer balanç. I el primer va ser descriure la radiografia d’un ajuntament que havia estat 18 anys baix el comandament del PP. “El que vam trobar va ser un desastre. L’única cosa en la qual és van emprar a fons va ser en les retallades. És nota que són fills de Montoro”, va afirmar ahir el portaveu municipal, Manuel Juan, del PSPV. “Sí, tenim 11 milions en els bancs, però la Llei de Racionalització i Sostenibilitat dels Administracions Públiques ens impedix emprar-els en els necessitats que te aquest poble», va advertir el regidor de Servicis, Xavi Tro, de Compromís. «El PP li va donar l’esquena al personal municipal. Els treballadors portin més de 15 anys amb els sous congelats”, va apuntar el batle, Abel Cardona.

El regidor va destacar que és “una prioritat” aprovar la Valoració de Llocs de treball (VPT) i posar al dia la plantilla municipal. Va assegurar que “el 95 % dels treballadors cobra per davall del que els toca per llei”. Actualitzar els sous suposarà augmentar en 500.000 euros el capítol de personal. I es fa imprescindible que el govern local aconseguisca aprovar el seu primer pressupost (te prorrogat el del 2016), però el PP i el regidor no adscrit Isidor Mollà, qui amb el seu vot va fer possible el canvi de govern, són ossos durs de rosegar.

El batle va afirmar que van trobar una plantilla “totalment deixada de costat, infravalorada, silenciada i explotada”. “El PP ha explotat els treballadors d’aquest ajuntament”, va remarcar.

El batle va revelar que, només entrar, els empleats de l’oficina tècnica municipal els van demanar una cosa tan bàsica com “tindre llum” i que els canviaren pantalles d’ordinador que tenien 15 anys.

El govern local va recalcar que ha reforçat el Departament de Serveis Socials i ha integrat la població estrangera. “La gent que ha vingut d’altres continents és tan d’ací com els que tenen els huit cognoms benissers”, va dir Cardona, qui també va destacar que Benissa va ara de la mà de la comarca en les reivindicacions sanitàries i d’infraestructures (el tren).

Una altra prioritat per al govern local és traure endavant aquesta legislatura el nou PGOU. Està en vigor el desfasat de 1982.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/