Inici » Notícies » General

El barri de La Capella comptarà amb una nova zona esportiva

14 de novembre de 2018 No hi ha comentaris
Lloc on s'ubicarà la zona esportiva de La Capella

Lloc on s’ubicarà la zona esportiva de La Capella

L’Ajuntament de Benissa ja ha iniciat les obres per a condicionar una nova zona esportiva ubicada al barri de La Capella. L’objectiu d’aquesta inversió és ampliar les infraestructures perquè la ciutadania tinga al seu abast nous espais per a realitzar esports, com futbol, bàsquet o patinatge, i també com a punt d’encontre per al veïnat.

Per a aquestes actuacions es destinen 18.000 euros procedents d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), on se substituirà l’actual sòl d’arena per un sòl específic per a la pràctica esportiva, s’ubicarà una tanca de seguretat i s’adequarà la preinstal·lació per a l’enllumenament.

Les mesures del nou recinte són de 16 metres d’ample per 27 de llarg i incorporarà una cistella per a jugar a bàsquet i unes grades per seure. La nova zona esportiva també tindrà uns horaris d’ús que es consensuarà amb el veïnat, evitant molèsties i possibilitant el seu obligat descans. Cal destacar que prèviament s’ha consultat al veïnat, mostrant-se aquest partidari del projecte.

Aquest futur espai esportiu, ubicat just davall de la zona infantil existent –que a mitjà termini també es remodelarà- sorgeix del procés participatiu Mou Benissa i té un termini d’execució de dos mesos.

Xavi Tro, regidor d’Esports i responsable de l’àrea d’Obres i Serveis, indica que “amb aquesta actuació solucionem la mancança d’una part del poble que no tenia aquestes infraestructures de caràcter lúdic i esportiu, dirigides a les xiquetes, els xiquets i la gent jove”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/