Inici » Notícies » General

El 7 d’Octubre tindrà lloc la I Marxa Senderista “Camins de pedra i aigua”

26 de setembre de 2012 No hi ha comentaris
Cartel de la marxa senderista "Camins de pedra i aigua"

Cartel de la marxa senderista “Camins de pedra i aigua”

Dins del programa de turisme actiu anomenat “Déjate Llever” que organitzen la Regidoria de Turisme de Benissa, i la Mancomunitat Vall de Pop, s’ha creat la I Marxa Senderista “Camins de pedra i aigua”. Es tracta d’un nou esdeveniment turístic i esportiu que connecta tots els municipis de la Vall de Pop i que permetrà conèixer la importància del seu patrimoni derivat de l’arquitectura vinculada a l’aprofitament de l’aigua del riu Xaló o Gorgos.

La I Marxa senderista “Camins de Pedra i Aigua” se celebrarà el diumenge 7 d’octubre. La marxa començarà a Benissa a les 09.00 des de la plaça Jaume I i recorrerà un total de 21 Km. al llarg de Benissa, Senija, Llíber, Xaló, Alcanalí, Parcent, Murla i Benigembla. Cada participant haurà d’inscriure’s mitjançant la web www.aestas.es , el preu és de 16 euros per persona incloent: samarreta, degustació de paella en finalitzar la ruta i tornada a Benissa en autocar.

La marxa comptarà amb una sèrie d’accions promocionals que aniran en augment amb l’objectiu d’animar a la participació de les 300 persones que aquest esdeveniment serà capaç d’aglutinar. Una d’aquestes primeres accions que es duran a terme des de les oficines de turisme serà la presència de l’esdeveniment en xarxes socials i webs turístiques.

Fins a aquest moment, la repercussió de les diferents activitats del programa “Déjate Llevar” 2012 està sent altament satisfactòria. Les dades dels informes dels dos primers quadrimestres permeten constatar que aproximadament 400 persones han participat en aquestes activitats. Aquesta línia de promoció, que ja es va iniciar l’any 2008, és una acció més que permet consolidar el turisme esportiu a la zona.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/