Inici » Notícies » General

El 13 i 14 de gener tindrà lloc un taller d’esporgada del raïm

7 de desembre de 2011 No hi ha comentaris
Raïm

Raïm

El Departament de Medi ambient de l’Ajuntament de Benissa organitza un taller gratuït d’esporgada de raïm amb l’objectiu de millorar la formació i l’experiència dels viticultors i afeccionats del municipi de Benissa. Es farà els dies 13 i 14 de gener de 2012 en les instal·lacions de la Seu Universitària.

L’encarregat d’impartir el taller d’esporgada serà Jaume X. Soler, biòleg especialitzat en botànica. Els continguts del curs s’organitzaran en dues fases, una teòrica i una altra pràctica, que es duran a terme en un camp de raïm.

Aquelles persones interessades a inscriure’s hauran de fer-ho a l’oficina de Medi Ambient de l’Ajuntament de Benissa, de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 14.00 o bé per correu electrònic a la següent adreça tecnicomedioambiente1@ayto-benissa.es. Per a qualsevol dubte o obtindre més informació poden cridar al telèfon 965730058 ext 240 . Les places són limitades i s’ocuparan per rigorós ordre d’inscripció. L’horari del curs és de 19.00 a 21.00.

Segons indica el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Benissa, Arturo Poquet, l’organització d’aquest curs ha estat motivada per la demanda popular. L’esporgada, afegeix Poquet, és fonamental perquè el raïm cresca de forma controlada i assegurar així que la producció i grau d’acidesa i, en general, la qualitat del raïm siga la més idònia per a l’elaboració d’uns brous de categoria diferenciada, com és el cas dels produïts a Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/