Inici » Notícies » General

Dos emprenedors de Benissa fan carrera amb els obstacles

12 de novembre de 2018 No hi ha comentaris
Héctor Bertomeu i Jacob Roselló

Héctor Bertomeu i Jacob Roselló

Héctor Bertomeu i Jacob Roselló, dos emprenedors de Benissa, s’han llançat als obstacles. No els espanten. Al contrari. Hi ha nínxol de negoci. Han posat en marxa amb el suport de Lanzadora la startup Survivor Race, que organitza unes curses molt especials. El 2013, durant un viatge a Londres, Bertomeu va participar en una cursa d’obstacles. “Sóc esportista, però no m’agrada molt córrer. No obstant això, aquest format sí que em va enganxar. Són proves atractives i divertides”. En tornar a Espanya, va buscar curses d’aquest tipus. No en va trobar. I llavors, al costat del seu soci Jacob Roselló (els dos gestionaven un centre esportiu), va organitzar a Benissa la primera Survivor Race. “I van participar mil persones. No esperàvem aquesta excel·lent resposta”, va comentar l’emprenedor benisser.

I llavors va començar una aventura empresarial que sembla no tindre sostre. Els socis van traspassar el centre esportiu i es van bolcar en la nova empresa. El suport de Lanzadera, l’acceleradora de projectes impulsada per Juan Roig, va donar ales a un projecte que connectava molt bé amb l’auge de l’esport popular i dels reptes.

Ja han organitzat 11 curses d’obstacles. El 16 de desembre arriba la de Sagunt. Les de Gandia, al juny, i Alacant, al març, van ser un èxit. “I a 2019 farem prova a Madrid i Barcelona. I estem en negociacions amb Vitòria”, avança Héctor.

Survival Race dissenya un circuit de 8 quilòmetres que està ple d’obstacles (més de 20). Els participants repten pel fang, arrosseguen càrregues amb pes, grimpen. En la categoria popular, els esportistes no estan obligats a passar totes les dificultats.

Héctor afirma que aquesta modalitat esportiva promou valors com la superació i el treball en equip. A més, arriba en un moment d’auge de l’estil de vida saludable i l’esport popular. Els desafiaments, a més, enganxen.

L’emprenedor benisser té una teoria per a explicar l’auge d’aquestes curses en les quals s’exerciten tots els músculs del cos. “Ara mateix tot allò health és tendència. A això suma-li que a Espanya som molt del postureig. Doncs bé, les curses d’obstacles uneixen ambdues coses: ajuden a cuidar-te –amb entrenament integral de força, agilitat i resistència– i en elles et pots tirar unes fotos estupendes”.

La propera cita és a Sagunt i les inscripcions estan obertes.

Font de la notícia: Diario Información

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/