Inici » Notícies » General

Descobreix Benissa i el seu urbanisme amb perspectiva de gènere

8 de maig de 2018 No hi ha comentaris
Cartell de l'activitat "Carrers amb ulls de dona"

Cartell de l’activitat “Carrers amb ulls de dona”

Reiniciem Benissa ha organitzat aquest dijous 10 de maig una activitat per a fomentar i sensibilitzar sobre la necessitat que la ciutat es dissenye i organitze amb perspectiva de gènere, des de la mirada a la vida quotidiana, de manera que permeta compartir equitativament les oportunitats i recursos que oferix l’entorn urbà.

L’acte comptarà amb dues fases: A les 18.00h es farà un passeig d’una hora pels carrers de Benissa per tal de mirar el poble amb perspectiva de gènere. El punt de trobada serà a l’aula del Centre d’Excel·lència (edifici de les escoles de música i dansa, i Creama). A partir de les 19.30h tindrà lloc al mateix Centre d’Excel·lència, una ponència que comptarà amb la participació d’Eva Álvarez Isidoro, Arquitecta especialista en Urbanisme i Gènere i professora de la Universitat Politècnica de València; i amb Carlos Gómez Alfonso, Arquitecte i professor de la Universitat de Politècnica de València.

L’activitat és GRATUÏTA i oberta a totes les persones interessades i que tinguen ganes de veure el poble baix una altra mirada.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/