Inici » Notícies » General

David Serra imputat per l’Open de Tennis

5 de juny de 2013 No hi ha comentaris
David Serra dirigint-se a la tribuna del Congrés dels Diputats.

David Serra

Niurka Montalvo i David Serra, imputats per l’Open del Tennis i el Circuit de Golf.

Els ex alts càrrecs del Consell David Serra i Niurka Montalvo han sigut citats a declarar com a imputats pel jutge que investiga la branca valenciana del cas Gürtel, concretament la peça relativa als contractes de la Generalitat amb les empreses de la trama corrupta, entre elles Orange Market.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, ambdues citacions s’han assenyalat pel 10 de juliol, a les 10.30 i 11.45 hores respectivament, segons consta en una providència del jutge que instrueix la causa.

Serra és diputat autonòmic del PP i actualment està imputat en altres dues peces separades d’aquest mateix cas que investiguen suposats delictes electorals del PP durant 2007 i 2008, anys en els quals va ocupar el càrrec de sotssecretari dels populars valencians.

Se li cita a declarar en relació a les contractacions relacionades amb l’Open de Tennis 2006 que va realitzar la Conselleria de Cultura, Educació i Esport amb societats de la trama.

Niurka Montalvo ha estat citada pels mateixos contractes de l’Open de Tennis, però en la seua edició de 2007, i els subscrits per a la presentació del Circuit Europeu de Golf 2008, anys en els quals va ocupar el càrrec de secretària autonòmica d’Esport.

L’exatleta espanyola nascuda a l’Havana (Cuba) i medallista en diferents competicions internacionals va acudir a declarar com a testimoni en aquesta mateixa causa al maig de 2009, al costat d’altres 34 alts càrrecs de la Generalitat que van autoritzar contractes entre l’Administració i Orange Market o van formar part de les meses de contractació.

El jutge entén que ambdós van tindre una “presumpta i aparent intervenció rellevant i responsabilitat en la decisió de les esmentades contractacions”, per la qual cosa “en atenció al possible contingut de l’interrogatori es fa necessària la seua declaració en qualitat d’imputats assistits de lletrat”.

El magistrat, en la mateixa providència, ha ampliat l’objecte de la declaració de la ex alt càrrec Silvia Caballer, que inicialment havia estat citada a declarar sobre els contractes per a l’organització del II Congrés de Programari Lliure de 2005 i ara haurà de fer-ho sobre tots els contractes entre Projecte Cultural Castelló SA i Orange Market.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/