Inici » Notícies » General

Creama inicia el Taller d’Ocupació Marina Alta VII

20 de gener de 2018 No hi ha comentaris
Taller d'Ocupació Marina Alta

Taller d’Ocupació Marina Alta

Un any més CREAMA, engega una iniciativa subvencionada pel SERVEF que continua donant excel·lents resultats en la tornada al mercat de treball de persones aturades, en un sector que s’albira com una oportunitat clara d’inserció laboral en el sector d’atenció a persones depenents. Perquè aquesta oportunitat es materialitze i es transforme en realitat és imprescindible la necessària professionalització dels seus treballadors mitjançant la formació i la pràctica oportuna. Els programes de tallers d’ocupació permeten que es conjuguen aquestes dos necessitats proporcionant una formació de qualitat als alumnes treballadors i permetent-los l’obtenció del certificat de professionalitat corresponent, document imprescindible per a poder dedicar-se professionalment al sector de la dependència.

Per a l’engegada del mateix, el Consorci ha rebut una subvenció de 194.529,60 euros que permetran la formació de 10 alumnes pertanyents als municipis que formen part de CREAMA. Aquest programa té una durada d’un any i compatibilitza la formació pròpia de l’especialitat amb altres matèries complementàries com informàtica, treball en equip, sensibilització mediambiental i en igualtat de gènere i altres continguts transversals pensats per a aconseguir que els alumnes adquirisquen les capacitats necessàries per a l’acompliment de la professió d’atenció sociosanitària a persones dependents en Institucions socials.

Durant tot el desenvolupament del programa els alumnes estan contractats per l’entitat mitjançant un contracte de formació, la qual cosa els permet rebre un salari, adquirint experiència professional i prestar a la seua vegada un servei d’utilitat pública en diverses residències de la comarca: Residència d’ancians de Benissa, Dénia, Pedreguer, Pego i Xàbia, el Centre ocupacional de Calp i l’Associació AFA de Teulada.

Creama seguirà apostant amb aquestes i altres iniciatives, per la millora de la qualitat de vida dels ciutadans de la Marina Alta, establint estratègies que permeten transformar a la comarca un territori competitiu i sostenible.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/