Inici » Notícies » General

Creama informa de les ajudes als autònoms convocades per la Direcció General de Treball

28 de setembre de 2017 No hi ha comentaris
Imatge de la campanya

Imatge de la campanya

El termini per a sol·licitar estes ajudes finalitza el pròxim 11 d’octubre. Les persones físiques treballadores per compte propi o autònomes rebran la información d’estes ajudes en qualsevol de les agències de Creama.

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha convocat les ajudes destinades a finançar els costos fixos d’inclusió en el Règim Especial de Treballadors Per Compt Propi o Autònoms de la Seguretat Social dins del Programa de Foment del Treball Autònom en la Comunitat Valenciana, per a l’exercici 2017.

Les ajudes van destinades a finançar els costos fixos d’inclusió en el Règim Especial de Treballadors Per Compte Propi o Autònoms de la Seguretat Social (RETA), de les persones treballadores autònomes o per compte propi de la Comunitat Valenciana que dins de l’exercici 2017 hagen cotitzat o etiguen en condicions de cotitzar almenys tres anys i fins un màxim de cinc anys ininterrompudament, a l’empar del capítol II de les bases reguladores.

Entre altres requisits, les persones beneficiàries han d’estar donades d’alta en el Règim Especial de Treballadors Per Compt Propi o Autònoms de la Seguretat Social, desenvolupar la seua activitat económica a títol lucratiu, de forma habitual, personal i directa en la Comunitat Valencia, no tindre persones treballadores a càrrec seu contractades per compte d’altre i tindre complits 19 anys d’edat.

La quantia de la subvenció será com a màxim la suma de les quotes mensuals que la persona beneficiària hauria d’abonar al REPTA durant este exercici 2017, en l’import corresponent a la base mínima de cotització com a autónoma en atenció a la seua edat, limitada al período en què es complisca el requisit d’antiguitat establit en l’article 19.2 de les bases reguladores. En la dita quantia no sínclourà la quantitat corresponent a la protección per incapacitat temporal, la cotització al sitema específic de protección per cessament d’activitat, la cotització per contingències per accident de treball i malaltia profesional corresponent al tram d’edat en què es trobe la persona sol·licitat, i en cap cas podrá ser igual o superior a 3.000,00 euros anuals.

Les persones interessades en estes ajudes poden obtindre tota la información en el CREAMA, a través de la xarxa d’Agències de Desenvolupament Local (ADL) de Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/