Inici » Notícies » General

Convoquen el V Concurs Fotogràfic de Medi ambient

21 de maig de 2012 No hi ha comentaris
Càmera de fotos (foto del flickr de Brandon Christopher Warren)

Càmera de fotos (foto del flickr de Brandon Christopher Warren)

La Regidoria de Medi Ambient convoca el V Concurs de Fotografia de Medi Ambient en el qual podran participar tots els afeccionats i professionals de la fotografia.

A les bases s’especifica que les fotografies hauran de reflectir algun dels temes següents: “Espais Litorals”, “Tresors d’Interior” i “Respectem la Natura”.

Es podran presentar fins a 3 fotografies per cada tema, en un format de 30×40 cm o 30×45 cm. En el dors de cada imatge ha de figurar clarament: títol, lloc, característiques tècniques, any de realització i tema al que concursa. S’adjuntarà, juntament amb les fotos presentades, en sobre tancat, aquestes mateixes dades, més el nom, cognoms, telèfon, e-mail i adreça de l’autor. Els premis seran 600 euros per als guanyadors de les modalitats “Espais Litorals” i “Tresors d’Interior”, i un lot de material fotogràfic per als segons premiats d’aquestes categories, gentilesa de Laboratori Fotogràfic Benilab Benissa i Estudi Fotogràfic Campos. Les fotografies participants en al categoria de “Respectem la Natura” obtindran només un primer premi consistent en material fotogràfic, gentilesa d’Estudi Fotogràfic Cervera.

Les fotografies presentades i les guanyadores seran exposades a partir del 6 de juliol, data de la inauguració a l’Aula de la Mar, després que es faça pública la decisió del jurat.

El jurat estarà compost entre d’altres per fotògrafs professionals, especialistes en el medi ambient, el president de l’Agrupació Fotogràfica de Benissa i representants de les entitats patrocinadores.

Les obres es podran lliurar personalment o per correu fins al 21 de juny, en el departament de Medi ambient de l’Ajuntament de Benissa en horari de 9 a 14 hores.

El Regidor de Medi Ambient, Arturo Poquet ha destacat la importància d’aquest concurs ja que resulta un instrument eficaç per a conèixer el terme de Benissa a partir de la fotografia.

Es pot consultar a infobenissa també les bases completes del V Concurs Fotogràfic de Medi Ambient.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/