Inici » Notícies » General

Convocatòria per a la concessió d’ajudes per als estudiants

26 de Novembre de 2015 No hi ha comentaris

La regidora d’Educació, Pepa Martí i el regidor de Joventut, Jorge Ivars, han presentat la nova convocatòria 2015-2016 per a la concessió d’ajudes per als estudiants les especialitats dels quals no es realitzen a Benissa, que com a novetat enguany s’amplia als estudiants que cursen màster i ensenyaments en conservatoris de música de grau professional, una demanda que va sorgir en l’anterior convocatòria, i a la qual l’ajuntament ha donat llum verda. Unes especialitats l’ajuda de les quals es sumarà a les que habitualment s’han destinat als alumnes de Cicles Formatius, Batxiller i carreres universitàries. L’ajuntament destinarà un total de 24.000 euros per a aquest curs, un 21% més que en l’exercici anterior, sensibilitzant-se així amb moltes famílies que necessiten aquest tipus d’ajudes.

Per a ser beneficiaris d’aquestes beques els estudiants han de tindre entre 12 i 26 anys, estar empadronats al municipi i no estar treballant. Les ajudes màximes seran de 200 euros per als universitaris i de 100 euros per als de batxiller, cicles formatius, màster i conservatoris de música. Les sol·licituds podran presentar-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà entre els dies 30 de novembre i 15 de gener.

Posteriorment els interessats hauran de justificar haver superat un mínim dels 35 crèdits exigits en la convocatòria en el cas dels estudiants universitaris o haver superat el 50% de les assignatures en el cas dels estudiants de batxillerat i cicles formatius. Pel que fa als estudis de màster i de conservatoris de música, s’haurà d’acreditar haver superat el curs.

En la passada convocatòria un total de 109 alumnes van resultar beneficiats, atenent-se totes les peticions que han complit els requisits.

Tant Pepa Martí com Jorge Ivars han expressat l’interès de les àrees d’educació i joventut per a fomentar l’accés dels joves als estudis, i l’important increment econòmic de la convocatòria que els permetrà atendre les noves demandes que han sorgit en els últims anys.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/