Inici » Notícies » General

Convertir un convent franciscà en hotel: el somni d’un empresari que ‘triomfa’ a Canàries i Hong Kong

5 de desembre de 2017 No hi ha comentaris
El Convent Franciscà de Benissa

El Convent Franciscà de Benissa

El vell somni d’un empresari local, que s’ha dedicat a la importació de mobles de disseny des d’Hong Kong i a la gestió d’un hotel amb encant a Tenerife, Javier Ginestar Molines, és la persona que està darrere de la proposta de llogar el convent franciscà de Benissa per a convertir-lo en un hotel, segons ha pogut saber Alicante Plaza. El convent va tancar les seues portes el passat mes de setembre i ja té decidit el seu futur ús: l’hoteler, segons l’acord que han aconseguit els gestors de l’ordre franciscana i l’empresari, revelat la setmana passada en el ple de la corporació municipal de Benissa.

Segons aquest acord, el grup Ginestar, que engloba vàries empreses propietat de Ginestar Molines, seria l’encarregat de l’explotació de tot l’edifici, a excepció de dos parts: el dedicat íntegrament al culte i un edifici limítrof, que en el seu moment es va dedicar a alberg municipal i la cessió del qual gaudeix l’Ajuntament de Benissa. És a dir, el servei hoteler pivotarà sobre el claustre de l’edifici, construït el 1612 i dedicat a la residència de franciscans fins al passat mes d’agost, quan va haver de tancar per falta de vocacions. Els detalls de l’oferta del futur hotel es desconeixen.

Foto de Javier Ginestar Molines publicada al diari alemany Costa Blanca Nachrichten

Foto de Javier Ginestar Molines publicada al diari alemany Costa Blanca Nachrichten

Ginestar Molines prové d’una família de Benissa que va regentar un comerç de venda de peces tèxtils, que va tancar les seues portes a finals dels 80. Javier, el segon dels germans, va iniciar la seua trajectòria professional al capdavant de l’empresa Indudeco, dedicada a subministrament de mobles i complements per a l’equipament hoteler, amb la particularitat que els elements s’ofereixen als establiments en règim de lloguer. La producció del mobiliari es realitza bé a Espanya o a Àsia.

Però el negoci d’Indudeco s’ha diversificat en els últims anys fins al punt que Ginestar Molines és, a la seua vegada, propietari d’un hotel amb encant en Guia de Isora (Tenerife), La Casona del Patio, a través de la societat Vacaciones Beach SL. L’empresa té 23 operaris i un volum de negoci d’1,5 milions d’euros.

El grup té una sèrie de societats totes elles relacionades amb el món hoteler, com la comercialització d’equipament hoteler, la importació de mobles o uniformitat per als establiments. Així, Ginestar Molines està al capdavant de Vedefora, una central de compres de productes d’aquest tipus; Indudeco Hong Kong, que és la societat encarregada de la producció i exportació dels equipaments que s’importen; E-Quality, dedicada a uniformes professionals, i Ling Collection, dedicada a la comercialització dels mobles per a l’exterior.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 4 de desembre de 2017 al diari electrònic Alicante Plaza.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/