Inici » Notícies » General

Conselleria preveu eliminar una unitat d’Educació Primària del Manuel Bru

9 de gener de 2015 No hi ha comentaris
L'escola manuel bru

L’escola manuel bru

La Conselleria d’Educació elimina tretze unitats d’Educació Infantil i Primària a la Marina Alta, segons l’esborrany de l’arranjament escolar per al pròxim curs 2015-2016. Així ho denuncia el coordinador comarcal d’Esquerra Unida, Óscar Ramírez.

Segons les dades facilitades per aquesta formació, la Conselleria d’Educació suprimeix set unitats d’Educació Primària, i sis unitats d’Infantil, en diferents centres d’educació pública de la comarca.

Per municipis, Calp és el més perjudicant perdent quatre unitats en total. L’escola Gabriel Miró perd dos unitats de Primària, a la qual se suma la que perd l’Azorín; i el Oltà perd una en educació infantil.

A Dénia s’eliminen tres unitats. Dos d’educació primària a Les Vessanes i Llebeig, i una menys en Infantil, per al Cervantes.

D’altra banda, a Benissa, el Manuel Bru tindrà una unitat menys d’educació primària. La mateixa que perd a Xàbia, el Trenc d’Alba.

Per la seua banda, al Santa Maria Magdalena de Benitatxell hi haurà una unitat menys d’educació infantil; igual que a l’Ambra de Pego, a Teulada, i a Xaló.

Davant d’aquestes que s’eliminen, la Conselleria d’Educació també crea noves unitats, però menys que les que es redueixen.

A Orba es creen dos unitats d’educació primària; mentre que una més tindrà Benitatxell; i a Els Poblets hi haurà una més en educació infantil.

Però a més, des d’Esquerra Unida es denuncia la retallada del professorat en els últims quatre anys; en un 10%. L’any 2010 hi havia 2.040 professors, front els 1.831 de l’any 2014.

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda el 9 de gener de 2015 a la web de Ràdio Litoral

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/