Inici » Notícies » General

Condicionen cinc parcs canins

5 de desembre de 2014 No hi ha comentaris
Glòria Ivars i Arturo Poquet presenten el plànol amb els parcs canins

Glòria Ivars i Arturo Poquet presenten el plànol amb els parcs canins

L’Ajuntament de Benissa ha condicionat un total de cinc parcs canins repartits per tot el municipi amb l’objectiu de crear un espai per a la convivència veïnal i un punt de trobada a favor dels animals i la tinença responsable de mascotes.

Des de la Regidoria de Sanitat i Urbanisme, les dos àrees que estan treballant en aquest projecte, es vol crear consciència sobre la necessitat de mantindre els carrers nets i recordar l’obligació que tenen els amos dels gossos de responsabilitzar-se dels excrements.

Els parcs es troben localitzats a la zona verda Av. Constitució, zona verda Seminari Franciscà, Zona La Capella (junt al camí Serrallonga), zona verda Beníver (C/ Bisbe Cabrera) i el de Camí de Beniver.

Està previst que els parcs es limiten amb tanques perquè els gossos no es puguen escapar i alhora tinguen suficient llibertat per moure’s i gaudir de l’espai. Les normes d’ús per als usuaris alerten que s’hauran de recollir de manera immediata els excrements, que els gossos potencialment perillosos hauran de dur-se sempre lligats i amb morrió, que els amos seran responsables de la conducta dels seus animals i que s’haurà de mantindre la porta del recinte tancada.

Dissabte que ve, dia 20 de desembre, a les 11h tindrà lloc la inauguració oficial dels cinc parcs canins. La inauguració tindrà lloc al parc situat al Camí de Beniver.

Segons ha declarat Gloria Ivars, regidora de Sanitat, “Un bon ús dels parcs millorarà la convivència entre veïns, així com la cultura a favor dels animals. Per això, col·laboraran en la inauguració les associacions protectores d’animals que desenvolupen la seua tasca a Benissa, com són Akira i Pluto”.

Arturo Poquet, regidor d’Urbanisme, convida totes les persones amb gossos perquè acudisquen a la inauguració a conèixer els parcs, jornada en la qual s’oferirà una exhibició – demostració d’ensinistrament de gossos, així com consells perquè els gossos siguen més obedients.

Font de la notícia:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/