Inici » Notícies » General

Conclou el concurs de fotografia subaquàtica Open Fotosub Geas en les costes de Benissa i Teulada-Moraira

27 de setembre de 2018 No hi ha comentaris
Lliurament de premis de l'Open Fotosub Geas

Lliurament de premis de l’Open Fotosub Geas

Un any més l’Ajuntament de Teulada i l’Ajuntament de Benissa han participat en el desenvolupament de la 11a Open Fotosub Geas, un campionat de fotografia subaquàtica de gran prestigi a escala estatal. Un concurs organitzat pel club GEAS València, que ha comptat amb la participació d’un total de 25 equips entre els quals es trobaven fotògrafs amb diversos títols estatals i internacionals.

El divendres 21 de setembre va tindre lloc la presentació a Benissa. El dissabte 22 es van realitzar les immersions al Club Nàutic Les Bassetes i el diumenge 23 es va fer l’acte de lliurament de premis i la cloenda en la sala d’actes de l’edifici “Espai la Senieta” de Moraira.

Les tres col·leccions vencedores d’aquest campionat van correspondre als equips formats pels membres del Cressi Team David Mocholí i Inma Zafra, Yeray Delgado i Héctor Ripollés i José Zica i Lucía Vecina.

Per la seua banda, els premis especials van ser per a Yeray Delgado i Héctor Ripollés com a millor foto macro, José Zica i Lucia Vecina com a millor foto ambient, Yeray Delgado i Héctor Ripollés com a millor foto representativa i Félix Aguado com a millor foto peix.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/