Inici » Notícies » General

Comunicat unitari dels sindicats majoritaris de l’Ajuntament en suport d’Abel Cardona

21 de febrer de 2018 No hi ha comentaris
Abel Cardona

Abel Cardona

Els representant dels Sindicats SIPOL, UGT, SPPLCV i CCOO, mitjançant la present, comuniquem:

Els sotasignats, representants dels sindicats UGT, SPPLB, CCOO i SIPOL, els quals representen el 90% de la Plantilla de la Policia Local de Benissa, per mitjà del present mostren el total i absolut suport a Abel Cardona, Alcalde de Benissa, així com a la Prefectura de la Policia Local, davant els interessats i injustificats atacs que estan patint de forma repetitiva pels delegats de CSIF.

Atacs que res tenen a veure amb la defensa del col·lectiu policial, ni amb la millora de la prestació del servei, ni amb res que s’hi assemble. Atacs interessats, l’única finalitat dels quals és mantindre en el lloc d’Inspector de Policia Local, a un agent de Policia. Sí, ho han llegit bé, a un agent que per millora d’ocupació està ocupant un lloc de treball dos categories per damunt del que li correspon, de forma totalment irregular i en contra de la normativa que regula la provisió de llocs a la Policia Local, agent que, curiosament, està directament relacionat amb el susdit sindicat.

Davant la intenció del govern municipal de regular la situació a la Policia Local, oferint de manera legal les places vacants i eliminant la temporalitat i irregularitats en la cobertura de llocs en la policia, la secció sindical del CSlF ha emprès una particular croada contra l’alcalde , pel que sembla, no els interessa que aquesta situació es corregisca i s’ajuste d’acord amb la norma.

Els signants, amb el suport de la pràctica totalitat de la plantilla, exigeixen als delegats del CSIF que deixen d’utilitzar les sigles sindicals en benefici propi i en perjudici del col·lectiu policial i dels propis veïns de Benissa, que en definitiva són els grans perjudicats en no rebre el servei que mereixen com a conseqüència de l’assetjament i enderrocament d’aquest sindicat, recordant-los que, per la seua particular forma d’actuar, han provocat la “fugida” d’extraordinaris professionals de la Policia de Benissa, als quals, de la mateixa manera que fan en aquesta ocasió, els han denunciat, sol·licitat expedients, i altres qüestions que no procedeix dir en aquest comunicat.

Ens reiterem en el suport al Senyor Abel Cardona, “l’error” dels qual no és altre que el d’intentar regular una situació que és insostenible a la policia local de Benissa.

Finalment, s’informa que per part dels sindicats signants, així com pel gruix de la Plantilla de la Policia Local de Benissa, es van a emprendre diferents accions contra aquests delegats sindicals, i es va a exigir als dirigents provincials, autonòmics i nacionals del CSlF, que prenguen cartes en l’assumpte i corregisquen la reprovable actuació dels seus delegats a Benissa, ja que representen l’antítesi del que ha der ser l’actuació d’un sindicat. Igualment es posarà en coneixement dels respectius gabinets jurídics tot el succeït, per si els fets pogueren donar lloc a algun tipus de responsabilitat.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/