Inici » Notícies » General

Comunicat sobre Benissa Impuls

1 d'octubre de 2018 No hi ha comentaris
Un operari de Benissa Impuls

Un operari de Benissa Impuls

Benissa Impuls és una empresa propietat de l’Ajuntament de Benissa. Un valor del nostre poble i un exemple de com la gestió municipal pot i ha de ser 100% pública. Arran la filtració de documentació confidencial, com ara les nòmines d’algunes de les persones que treballen en l’empresa o de l’informe de la inspecció de treball posterior a una denúncia presentada contra l’empresa, des de Benissa Impuls es vol assenyalar que la pràctica totalitat del Consell d’Administració de la mercantil té molt clar que aquest òrgan no és un espai de batalles polítiques entre els diferents grups.

Per aquesta raó, des del propi Consell, es vol manifestar la nostra disconformitat a partir dels últims fets negatius dirigits contra l’empresa, esmentats anteriorment en aquest comunicat. El Consell d’Administració de Benissa Impuls conforma un espai de responsabilitat i gestió en pro a la ciutadania, procurant que la mercantil oferisca el millor dels serveis possibles.

Des de la creació de la Mercantil Benissa Impuls, s’ha apostat fort per millorar les seves prestacions i a la vegada fer-la més eficient. Primerament, cal remarcar que s’han aprovat uns nous Estatuts, documents que estaven totalment desfasats i no s’ajustaven a les modificacions que s’han anat aplicant a la llei mercantil en els últims anys. Un avanç aconseguit per totes les persones membres del Consell que signen aquest comunicat. També s’ha treballat per la renovació del parc mòbil, en la millora energètica de la piscina coberta i s’estan preparant noves accions que milloren la gestió de residus, entre moltes altres propostes.

També és fonamental l’engegada del procés de revisió i actualització dels llocs de treball de la plantilla de Benissa Impuls, un fet clau per a millorar les condicions professionals en la mercantil. Perquè el principal objectiu és oferir uns serveis de qualitat diferenciada cap a la ciutadania de Benissa, som un Consell que valora i prioritza a les persones, defensant sempre el capital humà de l’empresa pública de Benissa.

Signat:

Abel Cardona
Adrián Ivars
Domènec Miralles
Francis Esquerdo
Francisco Cabrera
Mari Carme Ronda

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/