Inici » Notícies » General

Comunicat Emergència Feminista, 20S a la Marina Alta

24 d'agost de 2019 No hi ha comentaris
Cartell del 20S

Cartell del 20S

Les associacions i col.lectius feministes de la Marina Alta, el dimecres 21 d’agost a Jesús Pobre, es van reunir amb una representació de la Plataforma Feminista d’Alacant i es van sumar a la Declaració d’Emergència Feminista.

A la reunió, en la qual van participar més de 30 dones, es va acordar convocar la ciutadania a les concentracions i mobilitzacions que s’organitzaran en diversos pobles de la comarca la nit del 20 de setembre.

Perquè, com diu el comunicat de la Declaració de l’emergència feminista: “Aquest estiu estem vivint una barbàrie. El terrorisme masclista, segueix mostrant les pitjors de les seues cares de nou. Lluny que la situació millore, hem viscut un mes de juliol i estem vivint un mes d’agost que seran recordats com dels pitjors en més d’una dècada. Assassinats, parricidis, tracta, pederàstia, extorsió, desaparicions, violacions grupals. Les dones som empentades a viure amb el terror.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
No podem esperar al 25N, no podem començar un nou curs escolar, un nou curs polític, no podem tornar a la rutina com si res hagués passat.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
És urgent i necessari demostrar que el moviment feminista està sempre present, i donar resposta contundent davant els fets que ens han horroritzat en el que portem d’estiu.”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Per això us proposem unir-vos a la declaració d’emergència feminista, signant el comunicat, i que us sumeu el proper 20 de setembre a omplir els carrers i la nit de llum violeta.”

Eixa és la nostra proposta, una Manifestació Nocturna amb el símbol de la llum violeta. Enfront de la barbàrie, enfront de la foscor, davant la por, la intimidació, enfront de tot el que ens han arrabassat, llum violeta. Totes juntes, amb fanalets, llanternes, espelmes, mòbils … eixim i deixem que el feminisme inunde els carrers, que ens vegen, que sàpiguen que no tenim por.”

Les associacions i col.lectius feministes sota signants ens unim a la declaració d’Emergència Feminista, signem el comunicat i convoquem la ciutadania de la Marina Alta per al proper 20 de setembre a omplir els carrers dels nostres pobles en una Manifestació Nocturna amb el símbol de la llum violeta. Informarem pròximament sobre els pobles i llocs on es realitzaran les concentracions i manifestacions.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Que el 20S siga recordat com el dia en què la nit es va fer violeta.

Signen i Convoquen: Associació Matria, Mujeres por la igualdad de Calpe, Col·lectiu feminista de Gata, Femme Força, Xarxa de Dones de la Marina Alta, Dones Teulada – Moraira, Dones Cabal, Feministes d’Oliva, Comissió de dones de Jesús Pobre, Sàvia Oliva, Assemblea feminista de Xàbia en Moviment.

#luzvioleta #20SSOS #EmergenciaFeminista #nochevioleta

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/