Inici » Notícies » General

Compromís presentarà una moció perquè es retiren de manera immediata els obstacles de la carretera CV-746

7 de juliol de 2015 No hi ha comentaris
Obres a la carretera de la Fustera

Obres a la carretera de la Fustera

Les obres que s’estan efectuant a la carretera CV-746 en el tram entre Les Bassetes i Cala Pinets tenen segons el parer de Compromís per Benissa i el de moltíssims veïns de Benissa, Calp i Teulada molta perillositat per als vehicles de tot tipus, però especialment per a les persones que van en bicicleta o moto que discorren per la línia entre Calp, Benissa i Moraira.

Aquestes obres van ser licitades l’any passat per la Diputació d’Alacant amb el títol “Obres d’adequació de l’andana peatonal – ciclista” i s’estan executant per l’empresa Elsamex S.A per un import de 289.896 euros. El termini d’execució de les obres és de 5 mesos.

Les crítiques de molts usuaris es centren especialment en les mitjaneres que s’estan instal·lant i que dificulten el trànsit de vehicles com autobusos i camions, de fet ja s’han produït molts accidents en relació amb el poc temps que porten col·locades, patint danys tant els vehicles afectats com dites mitjaneres i les voreres. Si aquestes no es retiren prompte serà qüestió de temps que hi haja algun accident molt més greu, fet que cal evitar a tota costa.

Per tot això Compromís per Benissa intentarà que per mig d’un acord previ de tots els grups municipals puguen presentar una moció que demane la seua retirada immediata en el pròxim ple que es farà este dimecres, ja que en ser ple extraordinari només poden tractar-se els temes que estan dins de l’ordre del dia, però hui mateix, i davant l’urgència d’aquest tema ja van repartir ahir una còpia de dita moció al batle i a tots els portaveus dels diferents grups municipals en una reunió que van tindre ahir per la vesprada per tal de poder tractar aquest tema i que s’arribe a un acord que exigisca la retirada immediata d’aquests perillosos obstacles que s’han col·locat en mig de la carretera CV-746. A més li faran arribar una còpia d’aquesta moció als companys dels grups municipals de Compromís dels Ajuntaments de Teulada i Calp i al seu grup parlamentari de la Diputació d’Alacant perquè s’afegisquen també i puguen fer tots junts més pressió perquè aquest sense sentit acabe el més prompte possible.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/