Inici » Notícies » General

Comencen les obres del subparc de bombers de Benissa

29 de maig de 2015 No hi ha comentaris
Moviment de terra al subparc de bombers de Benissa

Moviment de terra al subparc de bombers

Les obres del parc auxiliar de bombers de Benissa ja han començat. Una infraestructura amb la qual es reforçarà el servei de prevenció i extinció d’incendis a la zona nord de la província. El projecte, amb un pressupost d’1.392.591 euros, estarà finalitzat en un termini aproximat de huit mesos.

El nou edifici, d’una sola planta, se situa en una parcel·la de 4.200 metres quadrats cedida per l’Ajuntament de Benissa en el carrer dels Riberers. La seua situació presenta una gran accessibilitat amb les principals vies de comunicació de la zona i entre les seues instal·lacions comptarà amb un àrea de serveis, que inclourà sales de control, menjador, despatxos i gimnàs; i un hangar per a sis vehicles de bombers.

El parc auxiliar de bombers, preparat per tindre una dotació de 30 bombers, es caracteritzarà per la seua accessibilitat i també serà un edifici de classe energètica A, amb llums LED, plaques solars i que reduirà un 65% les emissions a l’atmosfera. A més, l’aigua de pluja que es reculla en la coberta es filtrarà i es conduirà a un dipòsit de 40 metres cúbics per carregar i proveir els camions de bombers.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/