Inici » Notícies » General

Comença el curs escolar a Benissa

7 de setembre de 2014 No hi ha comentaris
Escola Pare Melchor

Escola Pare Melchor

El passat dimecres, dia 3 de setembre, van obrir les portes les escoles d’infantil i primària per al nou curs escolar 2014-2015. Al “Manuel Bru” s’han matriculat un total de 436 alumnes dels quals 140 cursaran infantil (50 alumnes són de 3 anys) i 296 primària. L’altre centre, el “Pare Melchor”, compta amb 416 alumnes matriculats, 114 a infantil (47 són de 3 anys) i 302 a primària.

Aquestes xifres són molt semblants al curs anterior pel que es confirma que el nombre d’aules és suficient per a albergar a tots els alumnes. Els professors ja s’han incorporat al complet tant en un centre com en l’altre, sent la plantilla per a aquest curs de 31 mestres al Pare Melchor i 33 al Manuel Bru.

L’Ajuntament de Benissa ha dut a terme treballs de manteniment i millora de les instal·lacions als dos centres. També s’han fet tasques de neteja general, jardineria i condicionament dels exteriors de les escoles. A l’escola Manuel Bru les intervencions han tingut lloc al pati del centre, al Pare Melchor s’han realitzat millores a la zona esportiva i al menjador i en el mòdul d’Infantil del Pare Melchor, tasques de pintura i pavimentació en una zona del pati de jocs.

Pel que fa a l’IES Josep Iborra, enguany s’han matriculat 750 alumnes i es compta amb una plantilla de 72 professors. Els alumnes poden cursar l’ESO, Batxiller, FP bàsica de “Serveis Comercials”, novetat en aquest curs, el Grau Mitjà de Comerç i el Grau Mitjà “d’Atenció a persones en situació de dependència», un FP Dual que s’ha incorporat també com a novetat enguany.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/