Inici » Notícies » General

Comença el curs escolar a Benissa

8 de setembre de 2015 No hi ha comentaris
L'escola manuel bru

L’escola manuel bru

Aquest dijous 10 de setembre començarà el nou curs escolar 2015-2016 i les escoles d’infantil i primària de Benissa, Manuel Bru i Pare Melchor, ja disposen de les xifres d’alumnes que s’han matriculat enguany.

En el CEIP Manuel Bru, s’han matriculat un total de 431 alumnes dels quals 150 cursaran infantil (50 alumnes són de 3 anys) i 281 de primària. L’altre centre, el CEIP Pare Melchor, compta amb 402 alumnes matriculats, 115 en infantil (32 són de 3 anys) i 287 en primària. Els professors ja s’han incorporant aquests dies, tant en un centre com en l’altre, sent la plantilla per a aquest curs de 32 mestres al Pare Melchor i 31 al Manuel Bru.

Segons ha declarat la regidora d’educació, Pepa Martí, l’Ajuntament de Benissa ha dut a terme treballs de manteniment i millora de les instal·lacions a tots dos centres. També s’han fet tasques de neteja general, jardineria i condicionament dels exteriors de les escoles. Concretament, a l’escola Manuel Bru s’ha fet una neteja intensiva del centre, s’han pintat algunes aules, i s’han reparat algunes goteres. D’altra banda, al Pare Melchor s’han pintat els sòcols de les parets exteriors de l’edifici i algunes aules, s’han realitzat millores a la zona esportiva, treballs de fusteria, etc.

Com a novetat enguany, els dos centres oferiran servei de menjador a partir del 14 de setembre, per la qual cosa els pares hauran de sol·licitar-ho aquesta setmana en el propi centre.

En el cas del CEIP Pare Melchor, la direcció ha informat que l’horari de menjador serà de 13h a 15h i que els pares interessats poden reomplir la sol·licitud que es troba a la web de l’escola o acudir directament al centre i emplenar-la.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/